Een introductie over de stamboom software van kiwitrees.

Kiwitrees is een van de toonaangevende genealogische toepassingen om gezamenlijk online te werken.

  • Het werkt met standaard GEDCOM-bestanden, en is daardoor te gebruiken met alle grote desktop-applicatie’s.
  • Het doel is om ​​efficiënt en effectief te zijn, met behulp van de juiste combinatie van hulpprogramma’s van derden, ontwerptechnieken en open standaarden.

Met Kiwitrees kunt u uw genealogie bewerken op uw website en bekijken. Het heeft volledige bewerkingsmogelijkheden, volledige privacy-functies en ondersteund multimedia-objecten, zoals foto’s en afbeeldingen van documenten. Het is een online programma, waar familie aan kan meewerken om een mooie stamboomwebsite te maken en waardoor het samenwerken met anderen aan uw stamboom eenvoudiger wordt. Uw meest recente informatie is altijd op uw website beschikbaar voor anderen om te bekijken, bepaald door de privacy-regels die u hebt ingesteld. Voor meer informatie en om een ​​werkende demonstratie website te zien bezoek demo.kiwitrees.net.

Kiwitrees is Open Source software dat input krijgt van mensen uit vele landen die hun tijd en talenten doneren aan het project. Alle service, ondersteuning, en toekomstige ontwikkeling is afhankelijk van de tijd die de ontwikkelaars bereid zijn om te doneren aan het project, vaak ten koste van het werk, recreatie, en familie. Afgezien van een paar gulle donaties van gebruikers, krijgen de ontwikkelaars geen compensatie voor de tijd die ze besteden aan het project. Er is ook geen externe bron van inkomsten om het project te ondersteunen. Denk hieraan bij verzoeken om ondersteuning en overweeg om om mee te helpen met uw eigen vaardigheden, om het project nog sterker en beter te maken.