Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 37 total)
Author
Posts
  • #8248

    Im getting a total white page after upgrading!
    It is down for maintaince. Clicked at homepage after upload!
    In left corner it gave a menu failure and login/language menu were gone. Had to use browser back to come back. After clearing cache then white page!

    http://www.host-siden.dk/history

    Want me to return to backup installation?

    Regards,
    Jamie Jaconelli

    admin and owner of a user customized version of kiwitrees (contains 3 family trees)

  • #8249

    It is all looking OK to me.

    Did you fully remove all custom modules, custom files etc before upgrading?
    Did you then test the site before fixing and then putting them back after the upgrade?

    Want me to return to backup installation?

    I wouldn’t do that. It looks like a minor error in some old code that should not still be there to me. The database has been changed, so your backup might be worse.

    Nigel
    My personal kiwitrees site is www.our-families.info
  • #8252

    I can only see the page with chrome – not Edge or firefox (and YES I did cleared the browser – several times)

    Regards,
    Jamie Jaconelli

    admin and owner of a user customized version of kiwitrees (contains 3 family trees)

  • #8253

    Ah I know why I can only see it with chrome. BC my language with this browser is not danish. Try to swicth language and you will see what I see

    Regards,
    Jamie Jaconelli

    admin and owner of a user customized version of kiwitrees (contains 3 family trees)

  • #8254

    Using FireFox I agree there is just a white page. But, using “developer tools” (f12) I see the error message:

    [HTTP/1.1 403 Forbidden 1047ms]

    This is exactly as described in the upgrade instructions. You have (at least) one custom file that should have been removed and was not, or that has not had “WT_WEBTREES” correctly changed to “WT_KIWITREES”.

    Nigel
    My personal kiwitrees site is www.our-families.info
  • #8255

    ah I have some user defined copies of the modules. Must be those!

    Regards,
    Jamie Jaconelli

    admin and owner of a user customized version of kiwitrees (contains 3 family trees)

  • #8258

    No I did not have those. I only have problem with danish language and in english after I deleted modules in the module list (which I can only access if the language is english – my user is danish – the reason for the white page) I get these errors:
    ERROR 2: ILLEGAL OFFSET TYPE
    0 ERROR OCCURRED ON LINE 64 OF FILE MODULE.PHP IN FUNCTION OPTIONS
    1 CALLED FROM LINE 508 OF FILE MODULE.PHP IN FUNCTION GETMENU
    2 CALLED FROM LINE 255 OF FILE MENUBAR.PHP IN FUNCTION GETOTHERMENUS
    3 CALLED FROM LINE 123 OF FILE HEADER.PHP IN FUNCTION REQUIRE
    4 CALLED FROM LINE 213 OF FILE PAGE.PHP IN FUNCTION PAGEHEADER
    5 CALLED FROM LINE 68 OF FILE INDEX.PHP

    ERROR 2: ILLEGAL OFFSET TYPE
    0 ERROR OCCURRED ON LINE 76 OF FILE MODULE.PHP IN FUNCTION OPTIONS
    1 CALLED FROM LINE 508 OF FILE MODULE.PHP IN FUNCTION GETMENU
    2 CALLED FROM LINE 255 OF FILE MENUBAR.PHP IN FUNCTION GETOTHERMENUS
    3 CALLED FROM LINE 123 OF FILE HEADER.PHP IN FUNCTION REQUIRE
    4 CALLED FROM LINE 213 OF FILE PAGE.PHP IN FUNCTION PAGEHEADER
    5 CALLED FROM LINE 68 OF FILE INDEX.PHP
    TESTBRUGERLANGUAGE

    Regards,
    Jamie Jaconelli

    admin and owner of a user customized version of kiwitrees (contains 3 family trees)

  • #8259

    No I did not have those. I only have problem with danish language and in english after I deleted modules in the module list (which I can only access if the language is english โ€“ my user is danish โ€“ the reason for the white page) I get these errors:
    ERROR 2: ILLEGAL OFFSET TYPE
    0 ERROR OCCURRED ON LINE 64 OF FILE MODULE.PHP IN FUNCTION OPTIONS
    1 CALLED FROM LINE 508 OF FILE MODULE.PHP IN FUNCTION GETMENU
    2 CALLED FROM LINE 255 OF FILE MENUBAR.PHP IN FUNCTION GETOTHERMENUS
    3 CALLED FROM LINE 123 OF FILE HEADER.PHP IN FUNCTION REQUIRE
    4 CALLED FROM LINE 213 OF FILE PAGE.PHP IN FUNCTION PAGEHEADER
    5 CALLED FROM LINE 68 OF FILE INDEX.PHP

    ERROR 2: ILLEGAL OFFSET TYPE
    0 ERROR OCCURRED ON LINE 76 OF FILE MODULE.PHP IN FUNCTION OPTIONS
    1 CALLED FROM LINE 508 OF FILE MODULE.PHP IN FUNCTION GETMENU
    2 CALLED FROM LINE 255 OF FILE MENUBAR.PHP IN FUNCTION GETOTHERMENUS
    3 CALLED FROM LINE 123 OF FILE HEADER.PHP IN FUNCTION REQUIRE
    4 CALLED FROM LINE 213 OF FILE PAGE.PHP IN FUNCTION PAGEHEADER
    5 CALLED FROM LINE 68 OF FILE INDEX.PHP
    TESTBRUGERLANGUAGE

    That looks like something wrong with the options set for Fancyimage bar. Try disabling that module (in Admin > Modules > Manage modules) and see if the error disappears.

    Nigel
    My personal kiwitrees site is www.our-families.info
  • #8261

    gone as logged on at uk user. But still white as danish ๐Ÿ™

    Regards,
    Jamie Jaconelli

    admin and owner of a user customized version of kiwitrees (contains 3 family trees)

  • #8262

    Don’t confuse the two issues.

    The white page is caused by a custom file that needs removing or fixing as described above. It seems likely it is in a file only called when a Dutch user views the site, which should help you find it.

    The error message “ERROR 2: ILLEGAL OFFSET TYPE” etc is caused by an issue with your fancyimagebar settings (we can look at that later).

    Nigel
    My personal kiwitrees site is www.our-families.info
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 37 total)
  • The topic ‘White page – upgrading!’ is closed to new replies.