Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
Author
Posts
  • #7338

    Just upgraded my own site and had problems so wanted to test on Royals update before reporting. As The Royals seemed to upgrade okay, will revisit my site and do another upgrade. It’s possible files are missing. (Had Home page to login my nothing on it except the option to set the blocks for the page).

    ROYALS:
    upgrade went okay but login page has a “wrapper”: kiwitrees theme (?) to login then goes to my Home page in Colors (my setting).

    Admin Page: Family Trees > The Royals — there are no tabs but instead a list of what should be tabs.They’re not activated if I click, they don’t jump to the section.
    no-tabs

    Edit options>> Thought at first you addressed the facts/events issue I raised but see the green text says “Facts for…” and pop up is still mixed so that’s not the reason for the layout;
    can’t make out if it’s displayed correctly by design; can’t see my list of chosen tags, just first 3, hard to read…

    tags

    Privacy >> again, layout is an issue.

    Modules >> will cover separately as I have request.

    -----
    [updated: 06 Aug 2021]
    MacOS: 10.15.7  (Catalina)
    Safari   14.0.3;  Firefox 9.0.2
    PHP 7.4.5 FastCGI

    Alter-Drukarsh connections... 3.3.9 <private>
    The Royals 3.3.9<royals.rbcsolutions.ca
    >
    The Gerrer Rebbes 3.3.9 <royals.rbcsolutions.ca/index.php?ged=rebbes>

  • #7346

    ROYALS:
    upgrade went okay but login page has a “wrapper”: kiwitrees theme (?) to login then goes to my Home page in Colors (my setting).

    Solution just posted here: https://kiwitrees.net/forums/topic/no-homepage-for-my-test-page/#post-7345

    Admin Page: Family Trees > The Royals — there are no tabs but instead a list of what should be tabs.They’re not activated if I click, they don’t jump to the section.

    That sounds like the usual problem – try clearing your browser cache for that page.

    Edit options>> Thought at first you addressed the facts/events issue I raised but see the green text says “Facts for…” and pop up is still mixed so that’s not the reason for the layout;
    can’t make out if it’s displayed correctly by design; can’t see my list of chosen tags, just first 3, hard to read…

    Same as above.

    Privacy >> again, layout is an issue.

    Same as above.

    (hmm…. thinking to myself …..I wonder how many times and in how many places in upgrade instructions I need to tell users to CLEAR THEIR BROWSER CACHE AFTER EVERY UPGRADE.)

    Nigel
    My personal kiwitrees site is www.our-families.info
  • #7348

    BACK ONLINE (own site) One problem was my service provider had some hiccups and didn’t transfer all files which I would have no way of knowing until I tried again. Strange problem with library > Zend > ? > Helper (files). I used a different FTP program that finally got them uploaded. Assume it was part of glitch that may not reoccur.

    Browser cache was cleared and kiwitrees 🙂 . I had to redo my preferences to display items I’d already had checked. That I don’t recall doing before. Only had to set new items. Am taking a look through now.

    -----
    [updated: 06 Aug 2021]
    MacOS: 10.15.7  (Catalina)
    Safari   14.0.3;  Firefox 9.0.2
    PHP 7.4.5 FastCGI

    Alter-Drukarsh connections... 3.3.9 <private>
    The Royals 3.3.9<royals.rbcsolutions.ca
    >
    The Gerrer Rebbes 3.3.9 <royals.rbcsolutions.ca/index.php?ged=rebbes>

  • #7349

    I had to redo my preferences to display items I’d already had checked.

    If you could be more specific I may be able to comment. I suspect I might know what the issue might be.

    Nigel
    My personal kiwitrees site is www.our-families.info
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Upgrade 3.2.3’ is closed to new replies.