Tags:

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
Author
Posts
  • #11009

    I just installed 3.3.6 to my public site <royals.rbcsolutions.ca>. Got the header, the footer, no content in between.

    Nigel
    My personal kiwitrees site is www.our-families.info
  • #11010

    That looks like a new or newish installation that doesn’t have any modules enabled. You should be able to get to the admin page using this link:

    http://royals.rbcsolutions.ca/admin.php

    Once logged in you can enable modules, set them up etc..

    It’s not normal for that to happen though, whether its a new install, or a “normal’ update (copy all files over existing ones, using existing database), so I guess you’ve done something different?

    Nigel
    My personal kiwitrees site is www.our-families.info
  • #11011

    Did FTP update using all 3.3.6 files (except “data folder” of course) will try URL

    -----
    [updated: 06 Aug 2021]
    MacOS: 10.15.7  (Catalina)
    Safari   14.0.3;  Firefox 9.0.2
    PHP 7.4.5 FastCGI

    Alter-Drukarsh connections... 3.3.9 <private>
    The Royals 3.3.9<royals.rbcsolutions.ca
    >
    The Gerrer Rebbes 3.3.9 <royals.rbcsolutions.ca/index.php?ged=rebbes>

  • #11012

    Did FTP update using all 3.3.6 files (except “data folder” of course) will try URL

    In that case it could mean some files didn’t upload.

    Nigel
    My personal kiwitrees site is www.our-families.info
  • #11013

    Indeed, the Modules were “off”. Reset them and voila, pages are back.

    -----
    [updated: 06 Aug 2021]
    MacOS: 10.15.7  (Catalina)
    Safari   14.0.3;  Firefox 9.0.2
    PHP 7.4.5 FastCGI

    Alter-Drukarsh connections... 3.3.9 <private>
    The Royals 3.3.9<royals.rbcsolutions.ca
    >
    The Gerrer Rebbes 3.3.9 <royals.rbcsolutions.ca/index.php?ged=rebbes>

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.