• This topic has prefixes assigned
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
Author
Posts
  • #8538

    I just updated to the 3.3.0 revised edition. Tested the family navigator and have a problem, hope I can describe:
    > for the indi in question, hover over their relation to current record
    > displays spouse/children of that sibling; parents for spouse/parents
    > when I pick the person (spouse/child, clicking their name should take me directly to the record; instead, it takes me to another copy of the current record

    SUE SMITH
    sibling: JOHN SMITH > wife SARAH JONES > click on Sarah’s name should go to *her* record, not another copy of Sue’s

    -----
    [updated: 06 Aug 2021]
    MacOS: 10.15.7  (Catalina)
    Safari   14.0.3;  Firefox 9.0.2
    PHP 7.4.5 FastCGI

    Alter-Drukarsh connections... 3.3.9 <private>
    The Royals 3.3.9<royals.rbcsolutions.ca
    >
    The Gerrer Rebbes 3.3.9 <royals.rbcsolutions.ca/index.php?ged=rebbes>

  • #8539

    Sorry, but I can’t see that happening anywhere. I’ve just visited both of your sites and doing as you describe opens the new person I chose.

    Try either my site or the Kiwitrees demo site (http://demo.kiwitrees.net/) and see if you have the same issue.

    The only other thing I can think of is some APPLE MAC issue, though I’ve never come across anything like it elsewhere.

    Nigel
    My personal kiwitrees site is www.our-families.info
  • #8650

    Sorry, but I can’t see that happening anywhere. I’ve just visited both of your sites and doing as you describe opens the new person I chose.

    Try either my site or the Kiwitrees demo site (http://demo.kiwitrees.net/) and see if you have the same issue.

    The only other thing I can think of is some APPLE MAC issue, though I’ve never come across anything like it elsewhere.

    DEMO works as expected but couldn’t change theme to see if for some weird reason it’s theme related. Highly unlikely but hey, who knows.

    To elaborate (Colors theme), if I click on the grandchild/spouse in the family navigator submenu it works. However, when I right mouse click to open in new tab, the entire box highlights and opens record, not that belonging the spouse/grandchildren. (descendents)

    -----
    [updated: 06 Aug 2021]
    MacOS: 10.15.7  (Catalina)
    Safari   14.0.3;  Firefox 9.0.2
    PHP 7.4.5 FastCGI

    Alter-Drukarsh connections... 3.3.9 <private>
    The Royals 3.3.9<royals.rbcsolutions.ca
    >
    The Gerrer Rebbes 3.3.9 <royals.rbcsolutions.ca/index.php?ged=rebbes>

  • #8651

    To elaborate (Colors theme), if I click on the grandchild/spouse in the family navigator submenu it works. However, when I right mouse click to open in new tab, the entire box highlights and opens record, not that belonging the spouse/grandchildren. (descendents)

    Much better description – thanks 🙂 I can reproduce that. Will take a look at the cause as soon as possible. It is not theme related though.

    Nigel
    My personal kiwitrees site is www.our-families.info
  • #8655

    Problem found. Fix committed for next release, but you can use the file in the attached zip folder as replacement for kiwitrees/modules_v4/family_nav/module.php if you want an immediate solution.

    Nigel
    My personal kiwitrees site is www.our-families.info
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Family navigator – sub-links do not function with right-click’ is closed to new replies.