Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
Author
Posts
  • #14442

    My public sites updated fine. My A-D site is disaster — I can only see the kiwitrees header and footer. When I login via admin.php, to my individual record, I see the same plus my name “header”. No details, no sidebar, nada!

    I did default update before revising to include my custom Census forms.

    ----- [updated: 17 Nov 2022] MacOS: 10.15.7  (Catalina) Safari   14.1.2;  Firefox 06.0.2 (64-bit);  Microsoft Edge Version 107.0.1418.28

    Alter-Drukarsh Connections/the Garelick 3.3.11a - PHP 8.0CGI - mySQL 7.4FastCGIs <family members only>

    The Royals | T

  • #14443

    This seems to happen to you at most upgrades. Go to admin and re-enable modules.

    Wish I could explain the cause but I can’t reproduce or explain how it could even be possible to happen. Never seen it on any other site.

    Nigel
    My personal kiwitrees site is www.our-families.info
  • #14444

    I did default update before revising to include my custom Census forms.

    Just on this point (it’s not related to the main issue here), did you check after the update whether your custom Census Forms are still required? I can’t recall their purpose now, but I do know I updated a number of forms for you in this latest release, so the customisations might now be redundant.

    Nigel
    My personal kiwitrees site is www.our-families.info
  • #14445

    The install I did was without those installed. I just did another complete install and the image shows what I see.

    The custom forms are to accommodate my choice of items I want on the forms. On my Royals install, I have them installed along with the 1950 US census and all is well.

    ----- [updated: 17 Nov 2022] MacOS: 10.15.7  (Catalina) Safari   14.1.2;  Firefox 06.0.2 (64-bit);  Microsoft Edge Version 107.0.1418.28

    Alter-Drukarsh Connections/the Garelick 3.3.11a - PHP 8.0CGI - mySQL 7.4FastCGIs <family members only>

    The Royals | T

    Attachments:
  • #14447

    As I said above, the Census forms have no bearing on the problem you raised in your first post, and the image you have just supplied. So we need to exclude those completely from this topic.

    So, returning to the original issue, have you done as I suggested and re-enabled all the modules you use, and saved their access configurations? That image, and a quick look at your site, suggests not.

    If you have done those things, then you will need to find an error message somewhere on your server to give me a clue as to what is happening.

    Nigel
    My personal kiwitrees site is www.our-families.info
  • #14450

    Agreed, census has no bearing on the problem. What is weird is the update works okay on Royals and when I looked at modules, all were enabled (not customary) after update.

    A-D site is as shown. All modules were enabled after update.  Upon re-check, they’re all off (after 2nd update possibly).  Why does this happen after every update I don’t know but respective choices now turned on. Updated photo included v2:

    ----- [updated: 17 Nov 2022] MacOS: 10.15.7  (Catalina) Safari   14.1.2;  Firefox 06.0.2 (64-bit);  Microsoft Edge Version 107.0.1418.28

    Alter-Drukarsh Connections/the Garelick 3.3.11a - PHP 8.0CGI - mySQL 7.4FastCGIs <family members only>

    The Royals | T

    Attachments:
  • #14452

    A-D site is as shown. All modules were enabled after update.  Upon re-check, they’re all off (after 2nd update possibly).  Why does this happen after every update I don’t know but respective choices now turned on. Updated photo included v2:

    That image shows a completely different problem. See here for explanation and the file needed to fix it: https://www.kiwitrees.net/forums/topic/issues-related-to-php-8-2-x/

    Nigel
    My personal kiwitrees site is www.our-families.info
  • #14454

    I dude;t add this site as my PHP is 8.0. Will add and report back

    ----- [updated: 17 Nov 2022] MacOS: 10.15.7  (Catalina) Safari   14.1.2;  Firefox 06.0.2 (64-bit);  Microsoft Edge Version 107.0.1418.28

    Alter-Drukarsh Connections/the Garelick 3.3.11a - PHP 8.0CGI - mySQL 7.4FastCGIs <family members only>

    The Royals | T

  • #14455

    Added file. Cleared browser cache. Cleared site cache. Viewed Indi page — no change.

    ----- [updated: 17 Nov 2022] MacOS: 10.15.7  (Catalina) Safari   14.1.2;  Firefox 06.0.2 (64-bit);  Microsoft Edge Version 107.0.1418.28

    Alter-Drukarsh Connections/the Garelick 3.3.11a - PHP 8.0CGI - mySQL 7.4FastCGIs <family members only>

    The Royals | T

  • #14456

    my site is ALIVE!! Maybe the overnight sleep helped.

    Suggestion correction in title for the fix: PHP 8.0+ needs the fix.

    ----- [updated: 17 Nov 2022] MacOS: 10.15.7  (Catalina) Safari   14.1.2;  Firefox 06.0.2 (64-bit);  Microsoft Edge Version 107.0.1418.28

    Alter-Drukarsh Connections/the Garelick 3.3.11a - PHP 8.0CGI - mySQL 7.4FastCGIs <family members only>

    The Royals | T

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.